Debuutbundel De Keren dat ik Verwaai

IMG_1257

Vanaf 26 september 2013 is de gedichten- en verhalenbundel van Esther Porcelijn te koop.

In De Keren dat ik Verwaai beziet de voormalige stadsdichter van Tilburg, Esther Porcelijn, de stad en haar bewoners met de scherpe, maar tegelijkertijd zachtmoedige blik van de buitenstaander. De intermenselijke relaties in al hun verschijningsvormen worden door haar op associatieve, soms dromerig-poëtische dan weer beschouwelijke wijze neergezet, zij het telkens gelardeerd met de nodige ironie en humor.

De keren dat ik verwaai is alleen nog via mij te verkrijgen. Als je er een wil, stuur maar een berichtje.

2 gedachten over “Debuutbundel De Keren dat ik Verwaai

 1. Remon Huijsmans

  Beste Esther,
  Ik zou graag een boek willen bestellen van jouw kan dat?

  Groetjes en veel zegen,

  Remon Huijsmans.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.